paholaisen, kakku, , helppo, , Paholaisen kakku (helppo) ohje sweet

Paholaisen kakku (helppo)

Sekoita kaikki ainekset kulhossa: ensin kuivat aineet keskenään, sitten munat, joiden rakenne on vatkattu kevyesti rikki juomalasissa haarukalla, sitten hillo ja kermaviili ja viimeiseksi sulatettu voi sekä Flora. Tällä rasvaratkaisulla kakun huonojen rasvojen määrä vähenee :) eikä se vaikuta makuun. Voitele kakkuvuoka kevyesti Flora-tilkalla ja ripottele pinnalle korppujauhot. Kaada puuhaarukalla tai isolla lusikalla sekoitettu taikina vuokaan ja paista tunti 180 asteessa.  Kokeile kakun kypsyys hammastikulla: kypsästä kakusta ei tartu taikinaa tikkuun.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 353 kcal / 100 g
Energia 1478 kJ / 100 g
Proteiini 5,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 47,5 g / 100 g
Rasva 15,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 27,5 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %