Silppua sipuli ja kuullota se pannulla. Raasta kesäkurpitsa ja puristele neste pois raasteesta. Raasta porkkana hienoksi. Yhdistä kesäkurpitsa- ja porkkanaraaste sekä sipuli. Riko kananmunien rakenne juomalasissa ja lisää ne kasvisten joukkoon. Lisää kikhernejauhot ja suola sekä mausteet (pizzamausteen sijaan voi käyttää timjamia, oreganoa ja basilikaa... tuore basilikakaan ei ole välttämätöntä) ja parmesan. Sekoita.
Nostele taikinaa lusikalla kuumalle pannulle rypsiöljyyn niin että parista ruokalusikallisesta muodostuu pihvi. Koska taikina on aika löysää, ei pihvejä juuri tarvitse muotoilla. Paista hissukseen keskilämmöllä, jolloin pinta ruskistuu kauniisti eikä pala, vältä liian kuumaa paistolämpötilaa!
Itse laitoin pihvit paistinpannulta uunivuokaan ja 130-asteiseen uuniin vielä kypsymään, mutta tämä ei lie välttämätöntä, jos maltat paistaa pihvit hitaasti niin, että ne kypsyvät myös sisältä.