Huom. Tässä 4hlö annoksen määrät.
Ota jauheliha jääkaappiin sulamaan noin vuorokausi ennen käyttöä.
400 g(1 rs) karitsanjauhelihaa (pakaste)
2Sekoita pankojauhot veteen ja anna turvota pari minuuttia. Lisää jauheliha ja muna. Murenna feta. Lisää feta, sitruunankuoriraaste, minttu, tomaattipyree ja pippuri. Sekoita tasaiseksi murekemassaksi. Pyöritä pulliksi kosteilla käsillä (noin 24 kpl). Paista 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia.
1 dlPankojauhoja
2 dl vettä
400 g (1 rs) karitsanjauhelihaa (pakaste)
1 kpl kananmuna
150 g (1 pkt) fetajuustoa (luomu)
1 tl sitruunankuorta raastettuna (luomu)
2 rkl hienonnettua minttua
2 rkl tomaattipyreetä
1/4 tl mustapippuria rouhittuna
3Tee kastike. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipuli. Kuullota niitä öljyssä juustokuminan ja korianterin kanssa. Lisää paseerattu tomaatti, vesi, fondi, sitruunanmehu ja pippuri. Anna kastikkeen hautua 15 minuuttia. Lisää karitsapullat kastikkeeseen ja hauduta vielä 5 minuuttia.
1 kplsipuli
1 kpl valkosipulinkynsi
1 rkl oliiviöljyä
1/4 tl juustokuminaa
1/4 tl jauhettua korianteria
500 g (1 tlk) paseerattua tomaattia
1 dl vettä
1 kpl liha-annosfondi
1 rkl sitruunanmehua
1/4 tl mustapippuria rouhittuna
4Tarjoa feta-karitsapullat gremolata-perunoiden kanssa.