Valmistus (Uuni 200°C) Huom. Tässä määrät 4hkö.
1Pese perunat huolellisesti ja leikkaa ne pitkittäin puoliksi. Kääntele öljy ja suola perunoihin. Aseta perunat leivinpaperille pellille leikkuupinta ylöspäin. Paista 200-asteisessa uunissa 35–40 minuuttia tai kunnes perunat ovat pehmeitä.
1 kgyleisperunoita (van gogh)
1 1/2 rkl oliiviöljyä
1/2 tl suolaa
2Kuori valkosipuli. Hienonna valkosipuli ja persilja. Pese sitruuna, raasta kuori (1 tl) ja purista mehua (1 rkl). Sekoita kaikki gremolatan ainekset kulhossa.
1valkosipulinkynsi
1 kpl ruukku lehtipersiljaa
1 kpl sitruuna (luomu)
2 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa
3Lusikoi gremolata kypsien perunoiden päälle