kanaa, kermaisessa, rakuunakastikkeessa Kanaa kermaisessa rakuunakastikkeessa ohje salty

Kanaa kermaisessa rakuunakastikkeessa

Huom, tässä 4hlön määrät

400 g kanafileitä

1/2 tl suolaa

1/4 tl mustapippuria

2 valkosipulin kynttä murskattuna

1 sipuli kuutioituna

2 dl valkoviiniä

2 dl crème fraichea

2 dl kuohukermaa

2 rkl kuivattua rakuunaa

2 rkl kanafondia

2 rkl dijon sinappia

Paistoon

voita

Valmistus

Paloittele kanafileet kuutioiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

Paista kanapalat pannulla voissa kauniin kullanruskeiksi.

Lisää sipulit pannulle ja jatka paistamista vielä noin 5 minuuttia.

Lisää pannulle viini, crème fraiche, kerma, rakuuna, fondi ja dijon sinappi. Sekoita hyvin ja anna kastikkeen kuumentua kiehuvaksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 113 kcal / 100 g
Energia 475 kJ / 100 g
Proteiini 9 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,6 g / 100 g
Rasva 6,1 g / 100 g
Alkoholi 1,6 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 1,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %