tonnikala, pannulasagne Tonnikala-pannulasagne ohje salty

Tonnikala-pannulasagne

Pilko Paprika ja sipulit pieneksi. Kuullota hetki tonnikalan öljyssä, lisää tonnikalat. Lisää tomaattimurska ja mausteet, huutele purkki vedellä ja lisää se sekaan. Lisää paloitellut aurinkokuivatut tomaatit sekä tuorejuusto ja anna kiehua hetki. Katko n.5 lasagnelevyä pienemmiksi paloiksi ja painele kastikkeen sekaan. Anna hautua miedolla lämmöllä, kunnes lasagnelevyt kypsyvät. Lisää vähän vettä tarvittaessa. Lisää lopuksi juustoraaste ja anna kiehua vielä hetki.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 108 kcal / 100 g
Energia 454 kJ / 100 g
Proteiini 8 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,4 g / 100 g
Rasva 5,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,2 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %