avocado, parmankinkku, pasta Avocado-parmankinkku pasta ohje salty

Avocado-parmankinkku pasta

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä lähes kypsäksi. Valuta ja huuhtele lämpimällä vedellä.

Kuumenna avokadoöljy pannulla.

Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet, hienonnettua chiliä ja parmankinkkua.

Kääntele ainekset sekaisin.

Lisää kerma ja limen mehu ja yhden limen kuoriraaste

Halkaise avokadot ja poista siemenet. Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla ja paloittele kuutioiksi.

Lisää avokado muiden ainesten joukkoon yhdessä raastetun parmesaanin kanssa.

Mausta ruoka rouhitulla mustapippurilla ja silputulla korianterilla.

Sekoita joukkoon vielä valutettu pasta tai tarjoa pasta ja kastike erikseen.

Huom! Tämä ruoka sopii gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle, kun pastana käytetään gluteenitonta pastaa.

 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 222 kcal / 100 g
Energia 930 kJ / 100 g
Proteiini 9,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 15,1 g / 100 g
Rasva 13 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %