peruna, halloumipelti Peruna-halloumipelti ohje salty

Peruna-halloumipelti

Keitä perunat kypsiksi, noin 20 minuuttia.

Vaihe 2 tehty2Pese ja kuori porkkanat. Leikkaa noin sentin paksuisiksi lanteiksi. Lohko kuorittu punasipuli kahdeksaan osaan.

Vaihe 3 tehty3Levitä perunat leivinpaperin päälle pellille. Paina niitä tukevalla lastalla tai lasilla, että perunat litistyvät ja vähän hajoavat. Lisää porkkanat, punasipulit ja pestyt tomaatit. Valuta päälle oliiviöljyä ja mausta suolalla.

Vaihe 4 tehty4Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Vaihe 5 tehty5Leikkaa halloumi puolen sentin viipaleiksi.

Vaihe 6 tehty6Levitä halloumit pellille. Paista vielä noin 10 minuuttia, että halloumi saa väriä.

Vaihe 7 tehty7Mittaa ketsuppi ja jalapenot sauvasekoittimen kulhoon. Soseuta tasaiseksi. Tarjoa ketsuppi pellin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 106 kcal / 100 g
Energia 444 kJ / 100 g
Proteiini 3 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,2 g / 100 g
Rasva 5,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,3 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %