ketoroonilaatikko, , , , , , , , , KETOROONILAATIKKO 23.10.25 ohje salty

KETOROONILAATIKKO 23.10.25

Paista jauheliha ja sipulit (silputtuna) pannulla. Mausteeksi suolaa, pippuria ja jauhelihamaustetta. Voitele vuoka voilla. Kaada jauhelihaseos vuokaan, valuta raejuustosta liika neste pois, laita jauhelihan päälle ja sekoita. Riko 4 munaa astiaan ja lisää kuohukerma, Laita munaseos vuokaan. Päälle juustoraastetta ja uuniin 225 astetta ja 30 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 210 kcal / 100 g
Energia 874 kJ / 100 g
Proteiini 13,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,4 g / 100 g
Rasva 16,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %