Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen.
Lisätietoja
.
Selvä
Javascript is required to view this site
Asiakaspalvelu
Rekisteröidy
Kirjaudu sisään
SULAMO
Valikko
Laihdutus
Treenaajat
BMI 30+
Tuloksia
Asiakaspalvelu
Rekisteröidy
Kirjaudu sisään
koskenlaskijan, kanakeitto, , viipukka,
Koskenlaskijan kanakeitto (Viipukka) ohje
salty
Vibbe75
Koskenlaskijan kanakeitto (Viipukka)
Ainekset
6
annosta
460 g
Peruna, vanha, kuorittu
240 g
Porkkana
240 g
Paprika, punainen
1
Sipuli, keltasipuli
(200 g)
250 g
Koskenlaskija, perinteinen sulatejuusto
56 g
Fond "du chef" vegetable
1,4 l
Vesi, vesijohtovesi
1 kg
Broilerin hunajamarinoitu fileesuikale
Pilko kasvikset ja paista kana.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
59 kcal / 100 g
Energia
245 kJ / 100 g
Proteiini
5,8 g / 100 g
Hiilihydraatti
3,3 g / 100 g
Rasva
2,3 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,4 g / 100 g
Suola
0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %
Liity Sulamoon