pinaattikeitto, , tinskun, Pinaattikeitto (Tinskun) ohje salty

Pinaattikeitto (Tinskun)

Siivuta  kohmeisia pinaattikuutioita veitsellä. Tämä siksi, että osan valmistajien pakastepinaatti on kovin suurta suikaletta, joten sen syöminen sellaisenaan keitossa on hieman ikävää.

Laita  pinaatit kattilaan ja lisää maito, timjami sekä fondi.

Anna  kiehua hiljalleen muuta minuutti välillä sekoitellen.

Varo  ettei keitos pala pohjaan.

Lisää  juusto kuutioina ja sulattele keiton joukkoon.

Lisää  mausteet ja tarkista maku.

Suurusta  keitto sekoittamalla maissijauhot vesitilkkaan ja kaatamalla ohuena nauhana keiton joukkoon kokoajan sekoittaen.

Anna  kiehahtaa.

Tarjoile  keitettyjen kanamunanpuolikkaiden kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 55 kcal / 100 g
Energia 226 kJ / 100 g
Proteiini 3,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 1 g / 100 g
Rasva 3,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %