jauhemaksapihvit, sasu Jauhemaksapihvit Sasu ohje salty

Jauhemaksapihvit Sasu

Kuori ja raasta porkkanat.

Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa. Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi. Pienennä lämpöä. Paista jauhemaksapihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 124 kcal / 100 g
Energia 519 kJ / 100 g
Proteiini 12,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,2 g / 100 g
Rasva 6,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %