omena, päärynä, kinuskikakku, ks Omena-päärynä kinuskikakku KS ohje salty

Omena-päärynä kinuskikakku KS

Pohja  50g sulaa voita 200g digestivekeksiä Hienonna ja sekoita ja painele vuokaan.

Täyte 1  1 dl fariinisokeria 6-8dl raparperia Tee hilloke, anna pehmitä pannulla kunnolla ja levitä keksipohjan päälle.

Täyte 2 250g mascarponea 4-5 kananmunaa 4,5 dl kermaa 1,5 dl sokeria 1 dl fariinisokeria 0,5 dl perunajauhoa Vaniljaa tai vaniljasokeria Vatkaa kaikki sekaisin.

Paista 175 asteessa 55 min.  Anna jäähtyä ja levitä päälle kinuskikreemiä/vaniljakreemiä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 245 kcal / 100 g
Energia 1026 kJ / 100 g
Proteiini 2,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 22,6 g / 100 g
Rasva 16 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 15,5 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %