murea, possupata, ala, tuula Murea possupata ala Tuula ohje salty

Murea possupata ala Tuula

Kuutioi liha. Kuori ja viipaloi sipulit. Kuori ja pilko porkkanat. Ruskista lihat öljyssä parissa otteessa. Siirrä pataan. Kuullota sipulit n. 10 min. Lisää valkosipuli lopuksi. Siirrä sipulit ja porkkanat pataan. Sekoita padassa olevien aineiden joukkoon jauhot, sinappi ja sokeri. Liota fondi kiehuvaan veteen. Lisää fondiliemi, olut ja mausteet pataan. Hauduta 175 astetta uunissa n 2 h

Ravintosisältö / 100 g

Energia 124 kcal / 100 g
Energia 517 kJ / 100 g
Proteiini 9,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,3 g / 100 g
Rasva 6,9 g / 100 g
Alkoholi 1 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %