kesäkurpitsa, jauhelihavuoka Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka ohje salty

Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Viipaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa 0,5 cm siivuiksi. Hienonna valkosipuli.  Ruskista jauheliha rypsiöljyssä, lisää valkosipulit ja tomaattimurska.  Mausta. Päälle oliiviöljy.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 45 min. Tarjoilussa leikkaa päälle tuoretta basilikaa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 77 kcal / 100 g
Energia 322 kJ / 100 g
Proteiini 5,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,2 g / 100 g
Rasva 4,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %