lyonin, kana, Lyonin kana ohje salty

Lyonin kana

Öljy kasariin, lisää hienonnetut valkosipulinkynnet (5kpl). Kuullota ja lisää joukkoon paistileikkeet. Ruskista ne molemmin puolin.  Mausta suolalla ja pippurilla.  Lisää joukkoon 2 rkl tomaattipyre ja 0,75 dl etikka. Kiehauta. Lisää kanaliemi (1 kapseli knorr chef + vesi), rakuuna ja laakerinlehti.  Anna poreilla kannen alla välillä sekoittaen  noin 30 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 150 kcal / 100 g
Energia 624 kJ / 100 g
Proteiini 8,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,6 g / 100 g
Rasva 11,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %