Possu: Ruskista kasslerpala nopeasti ja siirrä uunivuokaan. Ripottele päälle suolaa. Kuori punasipulit ja leikkaa lohkoiksi lihan päälle. Viipaloi joukkoon omenat. Kuori 4 cm pala inkivääriä ja raasta. Hienonna valkosipuli ja chili. Siirrä erilliseen kulhoon. Lisää joukkoon soija, viinietikka ja 4 kokonaista tähtianista. Kaada seos lihojen päälle kauttaaltaan. Paista 175 asteessa uunissa noin 3 tuntia. Jos liha alkaa ruskistua liikaa peitä leivinpaperilla. Smetanahapankaali: Kuumenna hapankaali pannulla miedolla lämmöllä. Lisää smetana, sinappi, sriracha ja rakuuna. Hauduta hiljalleen miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 10 minuuttia. Mausta pippurilla ja tuoreella ruohosipulilla.