haudutettua, possua, ja, smetanahapankaalia Haudutettua possua ja smetanahapankaalia ohje salty

Haudutettua possua ja smetanahapankaalia

Possu: Ruskista kasslerpala nopeasti ja siirrä uunivuokaan. Ripottele päälle suolaa.  Kuori punasipulit ja leikkaa lohkoiksi lihan päälle. Viipaloi joukkoon omenat. Kuori 4 cm pala inkivääriä ja raasta. Hienonna valkosipuli ja chili.  Siirrä erilliseen kulhoon. Lisää joukkoon soija, viinietikka ja 4 kokonaista tähtianista. Kaada seos lihojen päälle kauttaaltaan.  Paista 175 asteessa uunissa  noin 3 tuntia.  Jos liha alkaa ruskistua liikaa peitä leivinpaperilla.  Smetanahapankaali: Kuumenna hapankaali pannulla miedolla lämmöllä. Lisää smetana, sinappi, sriracha ja rakuuna.  Hauduta hiljalleen miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 10 minuuttia.  Mausta pippurilla ja tuoreella ruohosipulilla. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 103 kcal / 100 g
Energia 430 kJ / 100 g
Proteiini 5,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,2 g / 100 g
Rasva 6,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,3 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %