tonnikalapastavuoka Tonnikalapastavuoka ohje salty

Tonnikalapastavuoka

Voitele uunivuoka (2,5 l) öljyllä. Lisää vuokaan keittämätön pasta, kirsikkatomaatit ja tonnikala öljyineen.

Lisää päälle tomaattimurska, vesi, ruokakerma ja mausteet. Sekoita huolella.

Lisää pinnalle juustoraaste. Paista tonnikalapastavuokaa 200-asteisessa uunissa noin 45–55 min, kunnes pasta on kypsää ja juusto on ruskistunut. Anna ruoan tekeytyä ennen tarjoilua.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 142 kcal / 100 g
Energia 597 kJ / 100 g
Proteiini 7,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 15 g / 100 g
Rasva 5,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %