gulassi Gulassi ohje salty

Gulassi

Kuutioi liha. Kuori ja pilko sipulit sekä valkosipulit roskiksi paloiksi. Kuutioi paprika, perunat, tomaatti ja selleri. Voit lisätä halutessasi muutaman porkkanan tuomaan ruokaisuutta.  Kuumenna öljy padassa ja kuullota sipulit. Lisää paprikajauhe ja kumina. Jätä odottamaan miedolle lämmölle. Ruskista lihapalat muutamassa erässä pannulla öljyssä, mausta suolalla. Kaada päälle vettä niin, että ainekset juuri peittyvät. Lisää pataan laakerinlehdet ja mustapippurit.  Sekoita ja lisää vihannekset. Hauduta 120-asteisessa uunissa noin 3 tuntia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 89 kcal / 100 g
Energia 372 kJ / 100 g
Proteiini 9,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,5 g / 100 g
Rasva 2,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %