kaaliwok Kaaliwok ohje salty

Kaaliwok

  1. Suikaloi kasvikset ja pienennä valkosipuli ja kevätsipuli.

  2. Pehmennä nuudelit kuumassa vedessä.

  3. Riko 4-5 kananmunaa sekoita ja mausta suolalla.

  4. Kypsennä munat öljyssä pannulla  "murumaiseksi" ja laita sivuun.

  5.  Kuullota pannulla valkosipulit ja kevätsipuli öljyssä.

  6. Lisää kaalit ja paista pehmeiksi, jonka jälkeen lisää raastetut porkkanat, kananmunat ja nuudelit joukkoon.

  7. Mausta ja sekoittele tasaisesti.

Voit vielä halutessasi lisätä joukkoon sweet&sour-kastiketta.

Reseptissä: 1g kevätsipuli pitää olla 1 kpl

3g valkosipulinkynttä pitää olla 3 kpl

1g kanaliemifondikapseli pitää olla 1 kpl

Ravintosisältö / 100 g

Energia 115 kcal / 100 g
Energia 483 kJ / 100 g
Proteiini 4,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 17,3 g / 100 g
Rasva 2,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,1 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %