täytetyt, paprikat Täytetyt paprikat ohje salty

Täytetyt paprikat

Valuta sienet ja kuori ja pese ja pilko sipuli sekä purjo.

Halkaise paprikat tai leikkaa niistä yläosa pois, että siitä tulee kuin kuppi. Poista siemenkodat ja huuhtele.

Laita pannulle voi, sipuli, purjo, herkkusienet sekä broilerit ja paistele kevyesti ja mausta suolalla, cayannepippurilla, sitruunapippurilla ja broilermausteella, lopuksi lisää valmiiksi keitetty riisi (itselläni oli edellispäiväistä).

Lopuksi sulata seokseen Koskenlaskijajuusto.

Ripottele päälle Aura-muru. Halutessa Auran voi vaihtaa emmentalraasteeksi, fetaksi tai vaikka Mustapekkajuustoksi.

Uuni 200-225 ja noin 20-25 min. Ps. paprikoita oli 8 kappaletta sellaisia isohkoja ja täyte meni just tasan.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 68 kcal / 100 g
Energia 285 kJ / 100 g
Proteiini 6,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,4 g / 100 g
Rasva 2,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %