Sekoita kaikki ainekset, paitsi öljy ja rosmariini, tasaiseksi taikinaksi. Vesi täytyy olla kädenlämpöistä. Työstä taikinaa noin 10 minuuttia käsin. Anna taikinan kohota liinan alla 30 minuuttia. Nosta taikina jauhotetulle pöydälle ja kauli se noin 3mm paksuksi suorakaiteeksi. Voitele taikina öljyllä ja ripota päälle tuore hakattu rosmariini. Kääri taikinalevy pitkittäin rullalle ja purista päät kiinni. Laita rulla leivinpaperoidulle pellille.
Anna nousta 30 minuuttia. Kuumenna uuni 250 asteeseen ja laita samalla pieni uunivuoka tai uunipannu uunin pohjalle.
Viillä taikinaan pitkittäisviilto niin, että taikinakerrokset tulevat näkyviin. Nosta leipä uuniin ja kaada samalla 1/2 dl vettä uunin pohjalle kuumentuneeseen vuokaan. Sulje uunin luukku nopeasti, ettei höyry karkaa uunista. Laske uunin lämpö 225 asteeseen ja paista leipää noin 25 minuuttia. Anna leivän jäähtyä.