granola, , sokeriton, itse, tehty, mysli, Granola, sokeriton itse tehty mysli ohje sweet

Granola, sokeriton itse tehty mysli

Sekoita kulhossa hiutaleet, leseet ja siemenet. Rouhi pähkinät ja mantelit ja lisää ne joukkoon.  Sekoita joukkoon hunaja, öljy ja halutut mausteet.  Levitä uuninpellille leivinpaperin päälle ja paahda 175 asteessa 20-30min välillä sekoittaen.  Lisää joukkoon rusinat ja säilytä kannellisessa lasipurkissa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 505 kcal / 100 g
Energia 2112 kJ / 100 g
Proteiini 14,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 30,8 g / 100 g
Rasva 34,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 14 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %