1 sipuli kuorittuna ja isoina paloina 1 peukalonkokoinen pala inkivääriä kuorittuna ja isoina paloina 2 valkosipulinkynttä 1 rkl tuoretta korianteria 1 tuore punainen chili 1/2 tl jauhettua kurkumaa 1/4 tl kanelia oliiviöljyä 200 g naudan kypsää paahtopaistia revittynä nyhtö-riekaleiksi 165 ml kookosmaitoa vettä 1/4 limetin mehu ja kuori
Jauha sipuli, inkivääri, valkosipuli, korianteri, punainen chili, kurkuma ja kaneli tahnaksi sauvasekoittimella.
Ruskista tahnaa n. 10 min
Lisää sekaan paahtopaistin riekaleet, kookosmaito ja 3/4 purkkia vettä
Kiehauta ja anna porista matalalla lämmöllä kunnes koostumus on sakeutunut (n. 15 min).
Lisää limetin mehu ja kuori.
Lähde Jamie Oliver Kätevä kokki Jamie readme.fi