naudanliharendang Naudanliharendang ohje salty

Naudanliharendang

1 sipuli kuorittuna ja isoina paloina 1 peukalonkokoinen pala inkivääriä kuorittuna ja isoina paloina 2 valkosipulinkynttä 1 rkl tuoretta korianteria 1 tuore punainen chili 1/2 tl jauhettua kurkumaa 1/4 tl kanelia oliiviöljyä 200 g naudan kypsää paahtopaistia revittynä nyhtö-riekaleiksi 165 ml kookosmaitoa vettä 1/4 limetin mehu ja kuori

  1. Jauha sipuli, inkivääri, valkosipuli, korianteri, punainen chili, kurkuma ja kaneli tahnaksi sauvasekoittimella.

  2. Ruskista tahnaa n. 10 min

  3. Lisää sekaan paahtopaistin riekaleet, kookosmaito ja 3/4 purkkia vettä

  4. Kiehauta ja anna porista matalalla lämmöllä kunnes koostumus on sakeutunut (n. 15 min).

  5. Lisää limetin mehu ja kuori.

    Lähde Jamie Oliver Kätevä kokki Jamie readme.fi

Ravintosisältö / 100 g

Energia 105 kcal / 100 g
Energia 437 kJ / 100 g
Proteiini 10,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,2 g / 100 g
Rasva 6,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %