juustokakku Juustokakku ohje sweet

Juustokakku

1  prk philadelphia-juustoa 250 g maitorahkaa 4 dl kuohukermaa 1 sitruunan kuori + mehu 1 - 1,5 dl sokeria 0,5 - 1 tl vaniljasokeria 4 lehteä liivatetta

  1. Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A

  2. Vatkaa kermavaahto astiassa b

  3. Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa

  4. Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti

  5. Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä

  6. Pursota astioihin/lusikoi kulhoon anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

    Lähde: Jani Komppa

Ravintosisältö / 100 g

Energia 231 kcal / 100 g
Energia 964 kJ / 100 g
Proteiini 5,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 12,3 g / 100 g
Rasva 17,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 10,2 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %