pannarifocaccia Pannarifocaccia ohje salty

Pannarifocaccia

1,5 l maitoa 6 kananmunaa 3 dl spelttijauhoa 4,5 dl vehnäjauhoa 315 g yrittioliiveja 3 tl leivinjauhetta 6 valkosipulinkynttä ohuina siivuina

  1. Uuni 225 astetta.

  2. Vatkaa munat kevyesti ja täydennä maidolla

  3. Sekoita speltti, vehnäjauhot ja leivinjauhe. Lisää munamaito ja anna turvota 30 min.

  4. Valuta korkeareunaiselle uunipannulle. Laita päälle oliivit ja valkosipulisiivut sekä reilulla kädellä suolaa.

  5. Paista 45+ minuuttia

    Lähde www.kotikokki.net mustikka pannari-focaccia

Ravintosisältö / 100 g

Energia 129 kcal / 100 g
Energia 540 kJ / 100 g
Proteiini 5,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 15,1 g / 100 g
Rasva 4,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %