hellapoliisin, kesäkurpitsa, jauhelihapaistos Hellapoliisin kesäkurpitsa-jauhelihapaistos ohje salty

Hellapoliisin kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

  1. Kuori ja hienonna sipulit. Ruskista jauheliha ja sipulisilppu pannussa öljyssä. 
  2. Lisää pannuun tomaattimurska ja -sose, sekä murskattu valkosipulinkynsi, basilika, oregano ja suola ja sekoita tasaiseksi. 
  3. Leikkaa kesäkurpitsa vajaan 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista ne kevyesti molemmilta puolilta vähässä rasvassa kuumassa paistinpannussa. 
  4. Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyteseos vuokaan kerroksittain ja ripottele lopuksi pinnalle juustoraastetta. 
  5. Kypsennä paistosta 225-asteisen uunin keskitasossa noin 20 minuuttia. 
  6. Tarjoa kesäkurpitsapaistoksen kanssa vihreää salaattia. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 105 kcal / 100 g
Energia 438 kJ / 100 g
Proteiini 5,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,5 g / 100 g
Rasva 7,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,7 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %