hellapoliisin, kesäkurpitsa, jauhelihapaistos
Hellapoliisin kesäkurpitsa-jauhelihapaistos ohje
salty
hanneleni
Hellapoliisin kesäkurpitsa-jauhelihapaistos
- Kuori ja hienonna sipulit. Ruskista jauheliha ja sipulisilppu pannussa öljyssä.
- Lisää pannuun tomaattimurska ja -sose, sekä murskattu valkosipulinkynsi, basilika, oregano ja suola ja sekoita tasaiseksi.
- Leikkaa kesäkurpitsa vajaan 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista ne kevyesti molemmilta puolilta vähässä rasvassa kuumassa paistinpannussa.
- Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyteseos vuokaan kerroksittain ja ripottele lopuksi pinnalle juustoraastetta.
- Kypsennä paistosta 225-asteisen uunin keskitasossa noin 20 minuuttia.
- Tarjoa kesäkurpitsapaistoksen kanssa vihreää salaattia.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
105 kcal / 100 g
Energia
438 kJ / 100 g
Proteiini
5,4 g / 100 g
Hiilihydraatti
3,5 g / 100 g
Rasva
7,5 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
2,7 g / 100 g
Suola
0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %