, parsakaalisosekeitto, , jobe Parsakaalisosekeitto, Jobe ohje salty

Parsakaalisosekeitto, Jobe

500g parsakaali 200g purjosipuli 150g sipuli 300g peruna 7 dl vesi 125g sulatejuusto 1 kpl kanaliemikuutio

Pilko kaikki, ei tarvitse olla mitään pentä silppua, ainoastaan se parsakaalin kova kanta kantsii laittaa aika pieneksi ja ihan se kuina pää leikata kokonaan pois n. 1/2 cm. Keitä liemikuutiovedessä niin että kaikki on pehmeitä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta vielä kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tämä ON hyvää ja kannattaa sellaisenkin koklata joka ei muutoin ole niin parsakaalista välittänyt.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 44 kcal / 100 g
Energia 183 kJ / 100 g
Proteiini 3 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,5 g / 100 g
Rasva 1,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %