mustikkapiirakka Mustikkapiirakka ohje salty

Mustikkapiirakka

Vaahdota voi ja 0,75dl sokeria. Lisää yksi kananmuna ja vatkaa. Lisää jauhot joihin on sekoitettu leivinjauhe. Levitä pyöreään piirakkavuokaan. Paista pohjaa 200 asteessa 5-10min. Valmista täyte sekoittamalla kaksi kananmunaa, 200g maitorahkaa ja 0,25dl sokeria. Levitä täyte pohjan päälle ja paista vielä n. 30min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 227 kcal / 100 g
Energia 951 kJ / 100 g
Proteiini 5,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 25,9 g / 100 g
Rasva 10,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 11,6 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %