poronkäristyspasta, ala, tuula Poronkäristyspasta ala Tuula ohje salty

Poronkäristyspasta ala Tuula

Keitä pasta ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi. Ruskista käristys rasvassa. Lisää sipuli sekä valkosipuli ja anna niiden pehmetä. Lisää mausteet ja vesi. Hauduta kannan alla n. 5 min. Kuutioi tomaatit ja maustekurkut. Lisää ne sekä ruokakerma käristyksen joukkoon. Sekoita valutettu pasta kastikkeeseen.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 126 kcal / 100 g
Energia 530 kJ / 100 g
Proteiini 6,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 16 g / 100 g
Rasva 3,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %