joben, lanttusosekeitto Joben lanttusosekeitto ohje salty

Joben lanttusosekeitto

Keitä kuutioitu lanttu ja sipulit liemikuutioilla maustetussa vedessä. Lisää valkosipulinkynnet ja mustapippurirouhe. Soseuta sauvasekottimella. Lisää ruokakerma ja paloiteltu koskenlaskija. Soseuta vielä kerran niin että juusto on sulanut. Kiehauta ja valmis. Tuoretta persiljaa päälle tai kuivattua keittoon sekoitettuna. Syömään. Raejuusto sopii tähän päälle. Proteiineja jos haluaa niin paahda pannulla broilerinfileesuikaleita ja lisää keittoon.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 43 kcal / 100 g
Energia 177 kJ / 100 g
Proteiini 1,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,7 g / 100 g
Rasva 2,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %