joben, borsch, keitto Joben borsch-keitto ohje salty

Joben borsch-keitto

Ainekset 6 annosta

Suikaloi kasvikset ja juurekset. Kuumenna öljy  kattilassa. Kuullota kasviksia öljyssä hetki.Öljy ei kestä paistamista eli miedolla kuullotus.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutiot sekä maustepippureita 5-6 kpl ja ripaus mustapippurirouhetta. Anna keiton kiehua hiljalleen kannen alla.

Mausta keitto lopuksi etikalla, hunajalla sekä kuivatulla meiramilla, (suolalla).

Syödään joko turkkilaisen jogurttisilmän tai ranskankermasilmän kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 30 kcal / 100 g
Energia 124 kJ / 100 g
Proteiini 0,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,7 g / 100 g
Rasva 1,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,6 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %