kukka, parsakaalipaistos, jauhelihalla Kukka-parsakaalipaistos jauhelihalla ohje salty

Kukka-parsakaalipaistos jauhelihalla

Keitä paloitellut kaalinnuput suolalla maustetussa vedessä n. 8 min. Valuta ja laita voideltuun uunivuokaan. Ruskista jauheliha ja sipuli voissa/öljyssä. Lisää mausteet, ruokakerma ja puolet juustoraasteesta. Kaada seos kaalien päälle ja sekoita kevyesti. Paista uunissa 225 asteessa n. 15 min. Lisää loppu juustoraaste ja kuorruta vielä n. 5-10 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 113 kcal / 100 g
Energia 471 kJ / 100 g
Proteiini 6,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,5 g / 100 g
Rasva 8,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %