saruskan, täysjyvälasagne Saruskan täysjyvälasagne ohje salty

Saruskan täysjyvälasagne

Tee jauhelihakastike jauhelihasta, sipulista, valkosipulista, tomaattimurskasta, 2rkl oliiviöljystä ja lihaliemikuutiosta. Mausta mielen mukaan.

Laita 2rkl oliiviöljyä ja voi uuteen kattilaan. Lisää jauhot, sipuli, maito, raejuusto. Mausta muskottipähkinällä, mustapippurilla ja suolalla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 153 kcal / 100 g
Energia 638 kJ / 100 g
Proteiini 8,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,3 g / 100 g
Rasva 8,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,3 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %