hedelmäinen, kalkkunakastike Hedelmäinen kalkkunakastike ohje salty

Hedelmäinen kalkkunakastike

Halkaise papaija, poista siemenet, kuori ja paloittele hedelmä. Kuori ja viipaloi sipulit. Paloittele leikkeet ja ruskista ne pannulla öljyssä. Lisää loppuvaiheessa sipulit. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kastikkeen ainekset. Lisää pannulle neste, pavut ja papaijat. Keitä 5 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 91 kcal / 100 g
Energia 378 kJ / 100 g
Proteiini 10,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,5 g / 100 g
Rasva 1,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 7,1 g / 100 g
Suola 2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %