helin, kevyempi, jauhelijakastike Helin kevyempi jauhelijakastike ohje salty

Helin kevyempi jauhelijakastike

Laita soijarouhe turpamaan veteen. Kuullota sipulit, ruskista jauheliha kasarissa. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Lisää turvonnut soijarouhe vesineen. Suurusta vielä tarvittaessa maizenalla. Tarkasta mausteet ja lisää tarpeen mukaan. Anna kuplia vähän aikaa kasarissa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 85 kcal / 100 g
Energia 353 kJ / 100 g
Proteiini 7,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,7 g / 100 g
Rasva 3,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %