bolognan, perunavuoka, Bolognan perunavuoka ohje salty

Bolognan perunavuoka

Levitä perunasuikaleet vuokaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta uunin alimmalle tasolle säädä uuni 200. Kuullota sipuli ja laita perunasuikaleiden päälle. Vuoka takaisin uuniin.Ruskista jauheliha kaada joukkoon kasvissuikaleet ja kuullota muutama minuutti. Sekoita joukkoon pastakastike, vesi ja pippuri. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä noin 10 min. Ota perunat uunista, kun sipulit alkavat saada väriä. Levitä jauhelihakastike perunakerroksen päälle. Ripottele juustoraaste ja kypsennä 20 - 25 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 89 kcal / 100 g
Energia 372 kJ / 100 g
Proteiini 5,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,8 g / 100 g
Rasva 5,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %