tonnikala, tomaattikastike Tonnikala-tomaattikastike ohje salty

Tonnikala-tomaattikastike

  • Kuullota sipulit voissa, älä ruskista.

  • Lisää paseeratut tomaatit.

  • Lisää tonnikala, josta on valutettu vesi tai öljy pois. Tonnikala öljyssä antaa paremmin makua.

  • Mausta suolalla ja pippurilla; voi käyttää lisäksi esim. basilikaa tai timjamia.

  • Anna hautua sen aikaa, että pasta on kypsää.

    Käy hyvin tagliatellen ja juustotortellinien/spagetin/makaronin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 69 kcal / 100 g
Energia 289 kJ / 100 g
Proteiini 9,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,2 g / 100 g
Rasva 1,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,2 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %