tonnikala, tomaattikastike
Tonnikala-tomaattikastike ohje
salty
atomiinus
Tonnikala-tomaattikastike
Kuullota sipulit voissa, älä ruskista.
Lisää paseeratut tomaatit.
Lisää tonnikala, josta on valutettu vesi tai öljy pois. Tonnikala öljyssä antaa paremmin makua.
Mausta suolalla ja pippurilla; voi käyttää lisäksi esim. basilikaa tai timjamia.
Anna hautua sen aikaa, että pasta on kypsää.
Käy hyvin tagliatellen ja juustotortellinien/spagetin/makaronin kanssa.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
69 kcal / 100 g
Energia
289 kJ / 100 g
Proteiini
9,9 g / 100 g
Hiilihydraatti
3,2 g / 100 g
Rasva
1,5 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
3,2 g / 100 g
Suola
0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös
90 %