karoliinankakku, pieni, vuoka, Karoliinankakku(pieni vuoka) ohje salty

Karoliinankakku(pieni vuoka)

Sekoita vaahdoksi voi ja sokeri.Lisää muna.sekoita kuivat aineet sekaan.Painele irtopohjavuokaan.Paista 200c n.15min. Vaahdota kerma,lisää creme fraishe ja mausta sokerilla.pistele pohja haarukalla ja kostuta maidolla.Kaada kermaseos vuokaan ja päälle marjoja\hilloa/kiille...nauti!😉

Ravintosisältö / 100 g

Energia 322 kcal / 100 g
Energia 1342 kJ / 100 g
Proteiini 4,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 27,2 g / 100 g
Rasva 21,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 11,2 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %