450 g nippu vihreää parsaa 170 ml kuohukermaa 2 valkosipulinkynttä kuorittuna 50 g parmesaania, puolet raasteena ja puolet lastuina 250 g tagliatelle tuorepastaa
Poista parsasta sekä puumainen tyvi että päässä oleva nuppu. Pidä nuput ja varret erillään. Lämmitä kerma ja valkosipuli kiehuvaksi pienessä kasarissa, poista lämmöltä ja laita sivuun.
Keitä varsia kiehuvassa vedessä 4-5 minuuttia kunnes kypsiä. Valuta ja siirrä samaan astiaan parmesaaniraasteen ja kerman kanssa. Soseuta sauvasekoittimella.
Keitä pasta ohjeen mukaan, lisää parsan nuput 2 min ennen keittoajan päättymistä. Lämmitä samalla kerma-parsaseos. Valuta pasta ja yhdistä kerma-parsaseokseen. Tarjoa parmesaanilastuilla koristeltuna.
Lähde BBC Good Food Magazine, May 2007