peruna, parsa, tomaattivuoka Peruna-parsa-tomaattivuoka ohje salty

Peruna-parsa-tomaattivuoka

400 g uusia perunoita (puolita perunat jos isoja) 2 rkl oliiviöljyä 8 parsaa siistittynä ja puolitettuna 2 kourallista kirsikkatomaatteja 1 rkl balsamiviinietikkaa kourallinen basilikan lehtiä

  1. Uuni 220 astetta Aseta perunat ja 1 rkl oliiviöljyä uuninkestävään vuokaan ja paista perunoita 20 min kunnes alkavat ruskistua. Lisää parsat ja palauta uuniin vielä 15 minuutiksi.

  2. Lisää kirsikkatomaatit ja balsamiviinietikka ja palauta taas uuniin (jos haluat laittaa lohta samalla pannulla niin sen voi laittaa myös tässä). Paista vielä 10-15 minuuttia.

  3. Sirottele päälle basilikanlehdet ja tarjoa suoraan vuoasta.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 87 kcal / 100 g
Energia 363 kJ / 100 g
Proteiini 1,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,8 g / 100 g
Rasva 4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %