Valmistusaineet 300 gkypsää broileria esim. grillattua2 (450 g)bataattia1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa 1 (150 g)sipuli1 prk (200 g) Valio Eila® kevyt crème fraîchea laktoositon ½ tljauhettua mustapippuria2 tomaattia1 prk (180 g) Valio Eila® salaattijuustoa PINNALLE½ dlruohosipulia4 munaa
Valmistusohje
Poista broilerista luut ja nahka. Kuutioi liha.
Leikkaa kuoritut bataatit 1 cm:n kuutioiksi. Paista niitä pannulla Oivariini rasvassa n. 5 min. Hienonna sipuli ja lisää pannulle.
Lisää broileri, crème fraîche ja mustapippuri. Sekoita ja anna kiehahtaa kannen alla n. 10 min eli kunnes bataatti kypsyy.
Lisää kuutioidut tomaatit ja valutettu, viipaloitu salaattijuusto. Kuumenna ja sekoita varoen, että salaattijuusto pysyy kauniin näköisenä. Ripottele lopuksi pinnalle ruohosipuli.
Paista kananmunat Oivariini rasvassa. Nosta munat annosten päälle juuri ennen tarjoilua.
Alkuperäinen resepti Valio http://www.valio.fi/reseptit/broileri-bataattipyttipannu/