broileribataattipyttipannu, , valio, BroileriBataattiPyttipannu (Valio) ohje salty

BroileriBataattiPyttipannu (Valio)

Valmistusaineet 300  gkypsää broileria esim. grillattua2   (450 g)bataattia1  rkl Valio Oivariini® juoksevaa 1   (150 g)sipuli1  prk  (200 g) Valio Eila® kevyt crème fraîchea laktoositon ½  tljauhettua mustapippuria2 tomaattia1  prk  (180 g) Valio Eila® salaattijuustoa PINNALLE½  dlruohosipulia4 munaa

Valmistusohje

Poista broilerista luut ja nahka. Kuutioi liha.

Leikkaa kuoritut bataatit 1 cm:n kuutioiksi. Paista niitä pannulla Oivariini rasvassa n. 5 min. Hienonna sipuli ja lisää pannulle.

Lisää broileri, crème fraîche ja mustapippuri. Sekoita ja anna kiehahtaa kannen alla n. 10 min eli kunnes bataatti kypsyy.

Lisää kuutioidut tomaatit ja valutettu, viipaloitu salaattijuusto. Kuumenna ja sekoita varoen, että salaattijuusto pysyy kauniin näköisenä. Ripottele lopuksi pinnalle ruohosipuli.

Paista kananmunat Oivariini rasvassa. Nosta munat annosten päälle juuri ennen tarjoilua.

Alkuperäinen resepti Valio http://www.valio.fi/reseptit/broileri-bataattipyttipannu/

Ravintosisältö / 100 g

Energia 135 kcal / 100 g
Energia 567 kJ / 100 g
Proteiini 7,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,8 g / 100 g
Rasva 8,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %