linssipyörykät, , maku, , , , , , , , , muutettu, vegaaniseksi, Linssipyörykät (Maku 3/2016, muutettu vegaaniseksi) ohje salty

Linssipyörykät (Maku 3/2016, muutettu vegaaniseksi)

  1. Keitä linssit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja jäähdytä.
  2. Valuta paprika. Huuhto pinaatti.
  3. Mittaa kaikki ainekset leikkuuterällä varustetun monitoimikoneen kulhoon. Sekoita massa tasaiseksi.
  4. Anna massan turvota noin 20 minutttia. Sen kuuluu olla löysähköä, mutta pyöriteltäviksi pulliksi.
  5. Tee massasta pyöryköitä leivinpaperin päälle pellille. Esipaista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
  6. Paista pyöryköihin maukas pinta öljyssä juuri ennen tarjoilua.

Voit myös paistaa pyörykät suoraan pannulla valmiiksi, mutta ole varovainen, sillä ne hajoavat helposti ennen kuin ovat saaneet paistopinnan suojakseen.

Reseptistä tulee noin 50 pyörykkää.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 154 kcal / 100 g
Energia 646 kJ / 100 g
Proteiini 8,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 24,5 g / 100 g
Rasva 1,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,6 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %