strömsön, katkarapuleipä Strömsön katkarapuleipä ohje salty

Strömsön katkarapuleipä

Majoneesia: keitä 2 munaa, Erottele 2 keltaista ja vatkaa ne sinapin kanssa. Rakasta sitruunankuori ja Piparjuuri. Riskistä voi. Lisää sitruunankuori muna-sinappivaahtoon ja sitruunan mehua maun mukaan. Lisää öljy ohuena nauhana, koko ajan vatkaten. Lisää viimeksi jäähtynyt voisula, hienonnettua munat ja piparjuuriraastetta maun mukaan sekä pienittyjä katkaravun pyrstöjä. Leikkaa leipä siivuiksi. Voitele ALApuolelta. Käännä ympäri ja levitä yläpuolelle majoneesia, viipaloitua kurkkua, punasipulia ja ruohosipuli-kirveli silppua. Paista koottua leipää paistinpannulla kunnes pohja on kullanruskea. Nauti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 268 kcal / 100 g
Energia 1121 kJ / 100 g
Proteiini 7,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,5 g / 100 g
Rasva 22 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %