couscous, appelsiinilla Couscous appelsiinilla ohje salty

Couscous appelsiinilla

250 g couscous 250 g kuumaa kanalientä 2 pienen luomuappelsiinin lohkot ilman kalvoja silputtuna 1 korianteri silputtuna suolaa ja mustapippuria

  1. Sekoita couscous kanaliemeen ja peitä kelmulla. Anna turvota 10 min.

  2. Sekoita couscous haarukalla, lisää appelsiini ja korianteri

  3. Mausta tarpeen mukaan suolalla ja pippurilla.

    Lähde BBC Good Food Magazine July 2011

Ravintosisältö / 100 g

Energia 118 kcal / 100 g
Energia 492 kJ / 100 g
Proteiini 3,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 23,8 g / 100 g
Rasva 0,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,3 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %