couscous, appelsiinilla
Couscous appelsiinilla ohje
salty
katrisav
Couscous appelsiinilla
250 g couscous 250 g kuumaa kanalientä
2 pienen luomuappelsiinin lohkot ilman kalvoja silputtuna
1 korianteri silputtuna
suolaa ja mustapippuria
Sekoita couscous kanaliemeen ja peitä kelmulla. Anna turvota 10 min.
Sekoita couscous haarukalla, lisää appelsiini ja korianteri
Mausta tarpeen mukaan suolalla ja pippurilla.
Lähde
BBC Good Food Magazine July 2011
Ravintosisältö / 100 g
Energia
118 kcal / 100 g
Energia
492 kJ / 100 g
Proteiini
3,7 g / 100 g
Hiilihydraatti
23,8 g / 100 g
Rasva
0,4 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
3,3 g / 100 g
Suola
0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %