kirkonkylänpiirakka Kirkonkylänpiirakka ohje sweet

Kirkonkylänpiirakka

sekoita jauhot, leivinjauhe, sooda, sokeri ja sulatettu rasva. jaa muruseos kahteen osaan. lisää toiseen muna, piimä ja sekoita hyvin, levitä uuni pellille. valmista täyte:rahka, munat, sokeri ja sitruynamehu, levitä pohjan päälle. ripottele muruseos (alussa jaettu) rahkatäytteen päälle, paista 200 asteessa n. 30min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 288 kcal / 100 g
Energia 1208 kJ / 100 g
Proteiini 6,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 41,1 g / 100 g
Rasva 10,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 24,1 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %