couscous, , salaatti, , stockmann, Couscous -salaatti (Stockmann) ohje salty

Couscous -salaatti (Stockmann)

2 dl couscousryynejä 2 dl kiehuvaa vettä 1 rkl voita 1 rkl kanafondia 1 rasia kirsikkatomaatteja (250 g) puolitettuna 1 kurkku kuutioina 1 avokado kuutioina 1 sitruunan mehu 1 purkki grillattua paprikaa valutettuna ja kuutioina 1 minttu lehdet suikaloituna 1 basilika lehdet suikaloituna 1 rucola 100 g fetajuustoa suolaa, mustapippuria

  1. Kiehauta vesi, voi ja kanafondi. Kaada coucousryynien päälle ja anna turvota muovikelmun alla 10 min. Raavi couccous haarukalla irtonaiseksi.

  2. Sekoita kulhossa cousscousiin kaikki kaikki kasvikset ja yrtit (ei rucolaa) ja sitruunamehu, mausta suolalla ja mustapippurilla.

  3. Rakenna lautaselle rucolapeti, lusikoi kasviscouscous päälle. Koristele fetajuustolla ja lisällä rucolalla.

    Lähde Stockman Herkku  https://stockmann.com/fi/herkku/liharuoat/-/recipe/6rK7/view/2826?utmsource=apsis&utmmedium=email&utmcontent=20160523fi&utmcampaign=10037hlight

Ravintosisältö / 100 g

Energia 83 kcal / 100 g
Energia 345 kJ / 100 g
Proteiini 2,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,7 g / 100 g
Rasva 4,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 3,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %