oma, jauhelihakeitto, makarooni Oma Jauhelihakeitto+makarooni ohje salty

Oma Jauhelihakeitto+makarooni

kuori perunat. pieni ne sopiviksi kuutioiksi, laita kiehumaan runsaaseen veteen. paista jauheliha ja mausta. lisää perunoihin kaksi lihaliemikuutiota ja yksi kasvisliemi kuutio. lisää ranskansipulikeitto pussi peruniden kansaa. lisää keittojuuresset. anna kiehua jonkin aikaa ja lisää makaroonit ja paistettu jauheliha. lisää vettä tarvittaessa ettei mene pataruuaksi vaan pysyy keittona.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 55 kcal / 100 g
Energia 229 kJ / 100 g
Proteiini 2,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,9 g / 100 g
Rasva 2,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %