parsakaalikeitto, aurajuustolla Parsakaalikeitto aurajuustolla ohje salty

Parsakaalikeitto aurajuustolla

Mittaa kattilaan vesi. Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää liemikuutiot, parsakaali, kuorittu ja kuutioitu omena ja hienonnetut sipulit. Anna kiehua n. 15 min.

Lisää AURA (säästä murusia keiton koristeluun jos haluat) ja soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää ruokakerma ja pippuri.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 55 kcal / 100 g
Energia 228 kJ / 100 g
Proteiini 3,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,5 g / 100 g
Rasva 3,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %