parsakaalikeitto, aurajuustolla
Parsakaalikeitto aurajuustolla ohje
salty
Sopfy
Parsakaalikeitto aurajuustolla
Mittaa kattilaan vesi. Kuumenna kiehuvaksi.
Lisää liemikuutiot, parsakaali, kuorittu ja kuutioitu omena ja hienonnetut sipulit. Anna kiehua n. 15 min.
Lisää AURA (säästä murusia keiton koristeluun jos haluat) ja soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää ruokakerma ja pippuri.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
55 kcal / 100 g
Energia
228 kJ / 100 g
Proteiini
3,3 g / 100 g
Hiilihydraatti
2,5 g / 100 g
Rasva
3,2 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
2,1 g / 100 g
Suola
0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös
90 %