bambukana Bambukana ohje salty

Bambukana

Laita basilikan lehdet likoon. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää currytahna. Sekoita. Lisää kookosmaito, kuumenna kiehuvaksi. Lisää vesi. Lisää kana, sokeria ja kalakastiketta (tai suolaa). Anna kiehua. Lisää loppuvaiheessa bambut ja paloiteltu paprika. Lisää kylmässä vedessä liitetyt basilikan lehdet juuri ennen tarjoilua. Tarjoa jasmiiniriisin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 91 kcal / 100 g
Energia 382 kJ / 100 g
Proteiini 5,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,7 g / 100 g
Rasva 5,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,6 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %